HOLMENKOLLSTAFETTEN 2018

Den 05.05.18 stiller også Aktiv for epilepsi lag på Holmenkollstafetten, en endring fra i fjor er at… det blir stilt 2 LAG. Har du lyst å være med, ta kontakt på: aktivforepilepsi@gmail.com

INCA RUN

Bli med på Inca Run i Kragerø søndag 27.mai. Et lavterskel OCR løp som er for både barn og voksne. Arrangementet arrangeres av Paola Halvorsen som selv har epilepsi, hun har også med Family fitness med på laget som arrangør. Overskuddet av konkurransen vil gå til, Aktiv for epilepsi.

KOLLENTRAPPA

I 2017 var det 633 påmeldte på dette arrangementet, 113 av dem stilte under Aktiv for epilepsi og en av dem var helseminister Bent Høie. Arrangøren ønsket å donere 15 kr pr hver påmeldte deltaker til Aktiv for epilepsi, noe som utgjorde nesten 10 000,-. Det er helt fantastisk. Aktiv for epilepsi representerte bredden på flere måter, blant annet alder, den yngste var 8 år, den eldste 71 år. I 2018 arrangeres dette torsdag 31.mai kl 18.00, håper å se deg i rosa eller sort trøye da. Påmelding skjer på: Kollentrappa. Husk å skriv Aktiv for epilepsi under Lag/Klubb/Bedrift og trøyer får du kjøpt hos Trimtex, om du ikke allerede har. 10% av salget går tilbake til saken.

HORTEN BYTRI

I 2017 stilte Aktiv for epilepsi lag på Horten Bytri, det er et sprint triatlon på 500m svøm, 20km sykling og 5km løping. Vi stilte da et lag hvor alle hadde epilepsi og som en bonus fikk vi tredje plass av ni lag. Dette laget er allerede påmeldt til 2018 og det vil bli meldt på et lag til, under Aktiv for epilepsi. Har du lyst å delta under Aktiv for epilepsi individuelt, meld deg på: Horten Bytri

NAVY RACE

Er det Navy Race, et OCR løp som arrangeres for første gang i Horten, det arrangeres av Truls-Petter Green Strøm som også arrangerer Horten Bytri til stor suksess. Det er allerede mange påmeldte, så meld deg på og bli med 11. august i Horten.

SUPERSELMALØPET

Hold av lørdag 22. september og bli med Superselmaløpet som er til inntekt for at barn med store utfordringer skal få en bedre hverdag. Aktiv for epilepsi og Superselma skal også legge planer sammen fremover, det er bare å følge med.