Gründer og foredragsholder

Mitt navn er Kenneth Reiss, jeg er 47 år, gift og to barn. Jeg har bachelor som førskolelærer fra Høgskolen i Vestfold 2007, er også utdannet personlig trener fra NIH i 2015.

20 timer gammel fikk jeg mitt første epileptiske anfall og har etter det aldri hatt ett år uten.

1,5 år gammel får jeg et epileptisk anfall som ender nesten med døden. Ble lagt inn for kostholdsendring i en alder av 12 år og var da på sykehus i 6 mnd uten foreldre. Har blitt reddet fra to druknings ulykker. Holdt på å dø av epileptisk anfall igjen, når jeg går på videregående skole. Ble senere hjerneoperert i en alder av 27 år, etter å ha hatt 60-100 anfall i 18 mnd.

Jeg har vært fysisk aktiv stort sett hele livet, men det har selvfølgelig gått både opp og ned. Likevel ser jeg viktigheten med å holde meg i fysisk aktivitet. Sykling og styrketrening har jeg drevet med i mange år, men av og på, men er nå mest aktiv i trappeløp, styrketrening, løping og sykling. Har også prøvd meg på triathlon, tross drukningsulykkene. Det handler om fokus på mulighetene, målet og ikke hindringene.

Selv har jeg anfall i ny og ned, og i forhold til trening tar jeg bare hensyn til det, men lar det ikke styre. Er stort sett frisk, selv om jeg har astma, tinnitus osv.

Nå kjenner du meg litt og har du noen spørsmål, kontakt meg gjerne.

2 Comments

    1. Hei, Magnus. Så hyggelig å høre, er bare følge med 🙂 Mvh @kennethreiss 🙂

Legg inn en kommentar