Gründer og foredragsholder

Mitt navn er Kenneth Reiss, jeg er 44 år, gift og to barn. Jeg har bachelor som førskolelærer fra Høgskolen i Vestfold 2007, er også utdannet personlig trener fra NIH i 2015.

20 timer gammel fikk jeg mitt første epileptiske anfall og har etter det aldri hatt ett år uten.

1,5 år gammel får jeg et epileptisk anfall som ender nesten med døden. Dette skjer igjen når jeg går på videregående skole. Jeg har vært fysisk aktiv stort sett hele livet, men det har selvfølgelig gått både opp og ned. Likevel ser jeg viktigheten med å holde meg i fysisk aktivitet. Sykling og styrketrening har jeg drevet med i mange år, men av og på, men er nå mest aktiv i trappeløp, styrketrening, løping og sykling. Selv har jeg anfall i ny og ned, og i forhold til trening tar jeg bare hensyn til det, men lar det ikke styre.

Nå kjenner du meg litt og har du noen spørsmål, kontakt meg gjerne.

2 Comments

Legg inn en kommentar