Kollentrappa 2016 – God morgen Norge

For en dag, wow….

13414638_610335695788414_1710649569_n.jpg

Dagen startet på God morgen Norge hvor jeg skulle bli intervjuet av Espen Fiveland. Svært få visste da at Mads Kaggestad skulle være med på dette intervjuet, vi skulle da snakke om Aktiv for epilepsi og Kollentrappa 2016, som jeg hadde utfordret Espen og Mads og være med på.

http://sumo.tv2.no/programmer/espen-har-blitt-utfordret-til-aa-bli-med-paa-trappeloep-i-holmenkollen-1048809.html

Linken funker, men på telefon må du ha TV 2 sumo app (gratis), på pc – Silverlight (også gratis)

Totalt med etter anmeldinger osv, ble vi totalt nesten 70 påmeldte til slutt, noe som er helt rått. Det utgjorde ca 15% av startlisten som var på rundt 500 stykker. Stemningen var fantastisk, men jeg fikk dessverre ikke snakket med alle, uansett tusen takk igjen! Dette må jo ha overgått den svenske nasjonal dagen? Og om noen lurte, vi var dobbelt så mange påmeldte som arrangøren selv, Trappefolket, det er strålende? Arrangøren bøyer seg i støvet over, Aktiv for epilepsi.

13383610_610258619129455_1962613763_o.jpg

Jeg skulle løpe duell mot Mads og gikk friskt ut, men selvfølgelig glemte jeg og ta astma medisin, så brystet tetta seg helt greit i ovarennet. -men uansett, jeg hadde ikke slått Mads, tiden min hadde bare blitt bedre. Litt surt når man trener så mye inn mot en konkurranse å ha fått æren å fått utfordre Mads Kaggestad, allikevel ledet jeg en kort periode i starten, men gikk selvfølgelig for hardt ut og fikk merke dette mot slutten. Så en kombinasjon av tett bryst og syre = ikke bra?

Legg merke til han på flyeren?

http://www.kollenopp.no

10.sept er det nytt trappeløp i Kollen, KollenOpp, da skal jeg gønne på igjen med frisk mot.. og jeg håper at du også vil bli under, Aktiv for epilepsi. Vi er allerede 5 påmeldte og jeg vet at mange vil melde seg på fremover, etter tilbakemeldingene fra mandagen er vi allerede oppi to sifret? Det blir topp stemning? Følg meg videre på instagram kontoen: @kennethreiss og se hva som skjer fremover med meg og  Aktiv for epilepsi. Har du lyst å bidra, hadde jeg satt veldig pris på det, ser at en større banner, større beachflagg og ikke minst kjøpe inn noen noen ekstra trøyer hadde kommet til god nytte:

13112597_599020850253232_931845891_o.jpg

For meg var dette virkelig stort, få med så mange, så mange som hadde epilepsi, få med Mads og Espen Fiveland i TV 2, ja de lagde til og med en oppfølger repotasje dagen etter.

http://www.tv2.no/v/1048811

En film fra Kollentrappa 2016 om Aktiv for epilepsi vil være klar neste uke, laget av Nitteberg film og tv? Det er bare å glede seg? Jeg er også i dialog med dem om å filme på KollenOpp også? Så det er bare å melde seg på og glede seg til start!

 

En gladhilsen fra

@kennethreiss?

Legg inn en kommentar