GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Vil bare ønske alle som har fulgt og støttet Aktiv for epilepsi i 2016 en riktig god jul og et godt nytt år. Dette året har det skjedd utrolig mye; deltakelse på Holmenkollstafetten, Kollentrappa, Birken og Kollenopp, blant annet -og for et engasjement blant mennesker med epilepsi, uten epilepsi, kjente mennesker, ikke fullt så kjente, jeg er veldig takknemlig.

Neste år vil det skje enda mer, ikke nødvendigvis flere konkurranser, men flere vil vil engasjere seg, så følg med. På Kollentrappa 12. juni er det i skrivende stund påmeldt 24 deltakere, av dem vil 17 delta under Aktiv for epilepsi, det er rett og slett FANTASTISK.  Det er også et alderspenn på 8 til 70 år, strålende!! Lyst å bli med? Se link på siden her. Trimtex har også Aktiv for epilepsi som sin hjertesak i 2017 og meg som ambassadør, tusen takk 🙂 Link til Aktiv for epilepsi sin kleskolleksjon, finner du også på siden her.

Fikk også tildelt en stor sum penger av Gjensidigestiftelsen, dette gjør at mulighetene blir mye større neste år. Arrangøren for Kollentrappa, Trappefolket har også bestemt at 15 kroner for hver deltaker skal gå til Aktiv for epilepsi. Ikke rart man blir stolt av hva man er grunnlegger av. Har du lyst å støtte, er Aktiv for epilepsi på grasrotandelen, men har også vipps, 13068!!!

Har også fått mye publisitet rundt saken, både på NRK, TV2, radio, aviser og aktivitets blader. Veldig hyggelig å få et positivt lys rundt en sak som vanlig mann i gata kan så lite om.

Som dere skjønner har det skjedd så utrolig mye og mange har bidratt til synlighet for at man kan være i aktivitet, selv om man lever med epilepsi, tusen takk. Har også hatt den store gleden av å få reise rundt å holde foredrag ulike steder i Norge og fått noen fantastiske tilbakemeldinger, samme gjelder jobben jeg har en dag i uken på SSE (Spesial Sykehuset for Epilepsi). Jobber med fysisk aktivitet rettet mot pasienter der, fantastisk moro. Med alt dette som har skjedd, ser jeg virkelig frem i mot 2017.

Håper du følger med i 2017, god jul og et riktig godt nytt år!

En stor hilsen fra

@kennethreiss

Legg inn en kommentar