Grunnleggeren er 42 år

Ja, jeg har bursdag og 42 år har jeg blitt gitt.. Det er ingen stor nyhet at jeg er grunnlegger av Aktiv for epilepsi og har et hjerte for trappefolket og trappetrening. Så til deg som leser dette…..

Kollentrappa 2017 er det allerede meldt på 22 under Aktiv for epilepsi (Lag/bedrift) av totalt 31 påmeldte. Midt største ønske på min bursdag er, og nå 42 påmeldte under aktiv for epilepsi innen dagen er omme. Det er jo bursdag, så da blir det selvfølgelig gave til 1 av dere også, ikke bare meg. De som allerede er påmeldt vil selvfølgelig være med i konkurransen om gaven, det er jo bursdag 🙂 Hva dere vinner? Det kan jeg jo ikke si, det er jo en gave 🙂

Leser du dette etter 6. januar 2017, er både bursdag og konkurransen om gaven avsluttet. Bursdager har en tendens til å vare bare ett døgn, hehe.

Ha en strålende dag og meld deg gjerne på www.kollentrappa.no da støtter du en god sak 🙂

Mvh

@kennethreiss 42 år 🙂

Legg inn en kommentar