Kunnskap til de unge

Har holdt foredrag for ca 80 idretts studenter på videregående skole i Horten. De skulle få høre om noe de kanskje kunne minimalt om, epilepsi. Fortalte også min egen historie, noe som gjorde inntrykk. I dag er lett å finne unnskyldninger for det meste, men hvor langt kommer du da? Jeg ønsket å vise dem at det er viktig at å ha fokus på målet og ikke på hindringene, for det har jeg mange av. Et positivt fokus er også avgjørende, alternativet er ekstremt dårlig. Tilstede var også min tidligere gymlærer, fra jeg gikk på videregående, en fantastisk dame.

Med tanke på jeg har tatt mange utfordringer opp gjennom livet og klart meg allikevel helt greit, syns jeg det var på sin plass med en utfordring til ungdommen også. Selv fikk jeg 3 uker på å skulle gjennomføre Birken på 86km, på terrengsykkel. Det fullførte jeg, og nådde målet. Studentene fikk da en utfordring om å bli med Kollentrappa 12.juni. Det er jo bare 600 trinn og de har nesten 3 mnd på seg. Om dette ikke kolliderer med eksamener, var det mange som ville være med.

 

Er også ydmyk over hvor stor interesse lokal avisen har for meg og saken. Gjengangeren var tilstede under hele

Foto: Gjengangeren

foredraget og om det ikke skjer noe endringer, vil det komme en artikkel i avisen nå på tirsdag 21.mars.

Gladhilsen fra

@kennethreiss

Legg inn en kommentar