Holmenkollstafetten 2017

Aktiv for epilepsi stilte til start i år også, og med stor suksess. Vi var 15 glade mennesker som skulle representere en god sak og slå et slag for Norsk folkehelse. Nesten halvparten hadde epilepsi, inkl meg selv. Blir meget imponert når man ikke er opptatt av hva den enkelte har løpt på, men hva total tiden ble. Selv dro jeg nok ikke tiden, men hadde et anfall rett i forkant av min etappe, helt udramatisk, er bevisst, men blir litt ekstra sliten bare. Det som er viktig observasjon er, når min etappe var i gang var, da var alt glemt og jeg hadde fullt fokus på å få pinnen til mål. For i følge Spesialist Sykehuset for Epilepsi er det lite sannsynlig man får anfall når man fokuserer på en oppgave under en kort periode. Så målet ble nådd, PINNEN KOM I MÅL.

For spesielt interesserte løp vi 9 minutter bedre enn i fjor og kom på 9 plass av 58 startende lag i vår gruppe, det er bare å ta av seg hatten for alle sammen og jeg gleder meg allerede til 2018.

Etter løpet hadde vi en liten samling, med mat, drikke og en hyggelig prat. Ja, selvfølgelig ble Kollentrappa et tema, som er det neste. Bare under lag/bedrift Aktiv for epilepsi nå, er det 82 påmeldte og det er 4 uker igjen. Bli med på denne folkefesten du også.

Tusen takk til Gjensidigestiftelsen som gjør dette mulig og til Trimtex som har gjort Aktiv for epilepsi til sin hjertesak, som lager og selger klærne. Tusen takk!

En gladhilsen fra

@kennethreiss

Legg inn en kommentar