Ordføreren og meg

I fjor utfordret jeg ordføreren i Horten, Are Karlsen, om å delta på Kollentrappa. Selv om han var ærlig at han likte best å løpe der det var flatt, tok han utfordringen. Torsdag 1.juni hadde vi en avtale om at vi skulle trene sammen i

Foto: Gjengangeren

Breimyr bakken. En hoppbakke som ligger i Holmestrand, unnarennet består av 158 trinn og du bruker den tiden det tar for å komme opp. Tilstede var også lokal avisen Gjengangeren, det er de som har sendt meg bildene. Den artikkelen kom på trykk idag (lørdag 03.06) og som det står har 99 meldt seg på under Aktiv for epilepsi, bussen fra Skoppum (hvor jeg bor) er nesten full. Jeg har en drøm om å runde tre siffret, altså 100, noe som vil skje med tanke på det flere dager til arrangementet er i gang.

I år har jeg start nummer 1 og vil da åpne hele ballet, sammen med meg vil helseminister Bent Høie starte. Vi starter likt i hver vår trapp og for å sette ekstra fokus på saken vil det starte 10 stk etter oss, disse er allerede valgt ut. Jeg har da satt fokus på bredden, unge og eldre, med og uten diagnoser, mann og damer osv. Jeg var opptatt av BREDDEN, når jeg satt sammen disse, men hvem det er? Kom i Kollen 12.juni kl 18.00, meld deg på Kollentrappa du også.

Følg meg gjerne også på instagram om du har lyst : @kennethreiss

En gladhilsen fra

Kenneth 🙂

 

Legg inn en kommentar