Kollentrappa 2017

 

Aktiv for epilepsi var godt synlig i bakken, banner på 3×10 meter gjorde sitt.

Da var Kollentrappa 2017 over og nok en gang, et meget vellykket arrangement er gjennomført, med 600 trinn, to trapper og en hoppbakke.

Helseministeren og jeg tar en selfie, som mange andre gjorde også 🙂

I år hadde jeg start nummer 1, ja det er vel nærmeste jeg kommer å bli nummer 1 noen gang og i noe som helst, men hva gjør vel det, jeg kom til toppen og jeg hadde det fantastisk gøy. I år løp/gikk jeg også sammen med selveste helseminister Bent Høie og for en opplevelse, det var rett og slett moro å bestige Norges nasjonal anlegg sammen med han og høre alle sammen som heiet på oss oppover. For første gang i livet var jeg også med på avtalt spill, ja tenk på det. For vi avtalte på forhånd, her er det ikke viktig hvem som kommer først til mål, men å komme til mål. Så før vi skulle gå gjennom Altra portalen sto jeg og ventet på Bent Høie slik at vi kunne gå sammen opp trappen mellom unnarenn og ovarenn. Vi kom selvfølgelig ca likt i mål, for her var det viktigst å vise at; Det er mulig å fullføre og tiden er ikke viktig. Selv om jeg har sønn på 8 år som nå har skjønt at han løpt fortere enn faren sin, ordføreren i Horten, Helseministeren og det vil jeg få høre frem til neste år.

Det var ca 100 startende under Aktiv for epilepsi, under arrangement er det alltid noe frafall av startende, som også gjaldt denne gruppen. For i utgangspunktet var vi 113 påmeldte, men uansett er det helt rått når man tenker på at det var 577 startende. Selv aner jeg ikke hvor mange som gikk med sorte og rosa aktiv for epilepsi trøyer, med tanke på de som også heiet, men skal jeg tippe… Ja, da blir det fort opp mot 130 stk, de var overalt, helt fantastisk.

Fra mitt hjemsted sted Skoppum, ble det satt opp buss med 51 plasser og den var så godt som full. Jeg fikk den store gleden av å sitte på med den hjem. Selvfølgelig var folk slitne, men de var glade, fornøyde og det som imponerer meg stort er… flere av dem er allerede klare neste år og skal rekruttere andre. Så i 2018 blir det bestilt buss på nytt, kanskje man trenger en til.

Corné Haakmeester og meg. En imponerende 16 åring som fokuserer på muligheter, ikke begrensninger.

Jeg er også dypt imponert over bredden som er representert innenfor Aktiv for epilepsi, det er unge, eldre, mennesker med og uten diagnoser, noen er bedre trent enn andre, ja det var tider helt fra 3min til 19min, men ALLE syns dette var gøy. Jeg tar av meg hatten og sier bare TUSEN TAKK til alle som stiller opp som både deltaker og heiagjeng.

Dette gjør vi i 2018 også!

Følg meg gjerne videre på instagram: @kennethreiss

En gladhilsen fra

Kenneth

Legg inn en kommentar