Vi klarte det vi

24.juni på Horten Bytri skulle Aktiv for epilepsi stille lag hvor alle hadde epilepsi. Et sprint triatlon som etter min mening er krevende, men ufattelig gøy. Konkurransen besto av 500m svømming, 2 mil sykling (terreng) og 5km løping. Håkon Johannessen skulle svømme og kom først opp av vannet, vekslet så med meg som da skulle sykle. Jeg var fullt klar over at jeg var den som “svekket” laget, men vi gjorde dette for gøy og for å vise at; Ja, det er mulig.

Selv ble jeg tatt igjen av tre lag, men det var faktisk relativt i svøm, i toppen. Så ut før løpe etappen lå vi på en fin fin fjerde plass av 9 lag og vekslet da med Per Eilef Koslund. I likhet med Håkon, gjorde han en formidabel innsats og løp oss inn til 3 plass. Vi kom på pallen, vi fikk medalje, en bronse, det er jo helt KONGE.

Lag stemningen var helt fantastisk bra, så vi fant fort ut at, dette kan vi helt klart gjøre igjen.

Det er magisk å tenke på at; Vi er det første som stiller opp på triatlon lag, hvor alle har epilepsi og i tillegg drar vi i land en bronse. Ja, jeg er  stolt og sitter igjen med masse flotte opplevelser etter denne dagen. Har faktisk glemt at man har epilepsi, for fokuset har vært helt annet sted.

På individuell start, må vi heller ikke glemme Stein Tore Foss som startet under Aktiv for epilepsi. Han kom helt fra Risør for å stille på Horten Bytri, under denne saken. Han kom inn på sterk 15 plass totalt, av nesten 70 menn. Det er bare å gratulere, dette må vi gjøre igjen!

Det er bare å bøye seg i støvet for hele gjengen folkens, det lønner seg å se fremover og ha et riktig fokus. Vi klarte det og som en bonus… Laget kom på pallen…

En gladhilsen fra

@kennethreiss

 

Legg inn en kommentar