Møte med Bent

For en tid tilbake var jeg invitert på kontoret til statsråd Bent Høie. På arrangementet Kollentrappa i juni løp vi en vennskaps duell hvor fokus ble lagt på helse istedenfor første mann til mål. For det er ikke alltid viktigst å vinne, men å fullføre. Dette begrunner jeg med våre personlige forutsetninger, vi er ikke like og derfor vil også konkurransetiden bli ulike fra person til person.  Det ble også laget to filmer til Aktiv for epilepsi under arrangementet, en av dem kan du se her:

Under møte var han veldig imponert over hva jeg hadde fått til. Få så mange som 113 til å sette seg et mål å gå/løpe 600 trinn og delta under Aktiv for epilepsi. Selvfølgelig blir jeg stolt av at så mange vil stille opp for saken, sette seg mål og trene inn mot det. Dette er også et mål som er realistisk å nå, noe som er viktig i forhold til mestring. Det ble i utgangspunktet satt av 45 min til møte, men det gikk fort en time. Statsråden var veldig imponert over min innsats rettet mot fysisk aktivitet, men det er klart, alle blir vel imponert over en som jobber gratis med å hjelpe andre i til nå to år 🙂 Selv om det hadde vært veldig hyggelig å fått litt lønn for jobben man gjør, noe som faktisk er ganske vanlig, vil jeg fortsette å hjelpe andre, rett og slett for jeg ser viktigheten av arbeidet jeg gjør.

Hva det kom ut av møtet trenger jeg ikke gå i detaljer på, men at jeg kommer til å treffe statsråd Bent Høie igjen vil jeg se som meget sannsynlig også fikk man jo satt litt fokus på fysisk aktivitet og hjernehelse. Det er viktig å se muligheter og ikke begrensninger. Sette seg realistiske mål. Sett deg delmål og opplev mestring.

 

Gladhilsen fra

Kenneth

Legg inn en kommentar