En gave til barn og ungdom

Under Kollentrappa 2017 avgjorde arrangøren at 15 kr for hver påmeldte deltaker, skulle gå til Aktiv for epilepsi. Til sammen ble dette en sum på 9450,-. Det ble tidlig bestemt at pengene skulle gå til barne -og ungdoms avdelingen på Spesial Sykehuset for epilepsi i Sandvika, i form av aktivitets utstyr. I tillegg la jeg inn endel egne midler, men ikke voldsomt, litt over 1000 lappen. Mye av baller, racketer osv kjøpte jeg på XXL, og fikk en god dialog med varehussjefen, Linus Nyberg og takket være han, fikk barn og ungdom enda mere utstyr.

Mye av grunnen til at pengene gikk dit, er for at jeg selv har vært pasient der som barn, noe jeg husker som lite hyggelig. Ikke på grunn av systemet på SSE eller de ansatte, for de gjorde det de kunne for at vi skulle ha det bra, men det kan være knall tøft å ha epilepsi som barn, vi voksne? Vi klarer oss som regel vi. Etter vår sønn fikk epilepsi ble ikke saken mindre viktig, barn skal ha det bra og det er vår plikt som voksne å gjøre det vi kan for at de skal ha det så bra som mulig.

30. november skulle Theodor, Lasse Rypdal og jeg overlevere gaven eller gavene om du vil. Jeg visste dette skulle bli stort, men så stort da gitt. Vi ble møtt ved inngangen og alle var samlet innenfor i et fellesrom. Totalt var det sikkert 50 mennesker der og gleden var stor når de så hva de fikk. Det var blant annet to sykler, mange forskjellig baller, fotball mål, lydanlegg, racketer og mer til.

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg og se gleden til barna over dette, er helt fantastisk 🙂

 

Gladhilsen fra

Kenneth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar