Godt nytt år

2017 har vært et fantastisk år for Aktiv for epilepsi. Vi stilte lag på Horten Bytri, sprint triatlon hvor 9 lag stilte til start og vi kom på tredje plass. Samme laget er meldt på i 2018 også, det blir fantastisk bra.  Alle på laget hadde epilepsi, noe jeg tviler på har skjedd tidligere. På individuell start, stilte også Stein Tore Foss for saken, helt fantastisk 🙂

 

Det ble også stilt lag på Holmenkollstafetten, blir nesten en tradisjon dette nå. I vår klasse var det 58 lag og vi kom på en sterk 9 plass. I 2018 er det meldt på lag igjen, selvfølgelig.

 

På Kollentrappa hadde jeg som mål å få med 100 stykker til start. Alt resulterte i at 113 stilte start, der i blant 28 stk med epilepsi, vi hadde den eldste deltakeren og en av de mest kjente, Bent Høie stilte for saken. I 2018 håper jeg å få med  enda flere i sort eller rosa trøye, tar du utfordringen å fullføre 600 trinn? 15 kr for hver påmeldte deltaker går til Aktiv for epilepsi i 2018 også, det er helt fantastisk. Noe annet som er suverent er, når du  kjøper en sort eller rosa trøye hos Trimtex, vil 10% gå til saken.

 

Vi var også 8 stk som syklet Birken, alle hadde som mål om å komme i mål selvfølgelig og ALLE klarte det. Selv hadde jeg lyst å slå min beste tid på 4.53t, men pga kjede mitt røyk i rosinbakken, røyk også målet, men været var fantastisk og det samme var turen.

 

Som et resultat av Kollentrappa 2017 fikk Aktiv for epilepsi 9495,-. Disse pengene ville jeg gi direkte videre i form av aktivitets utstyr til Barne og ungdoms avdelingen på SSE. Det gjorde et stort inntrykk å komme på besøk der og levere dette, sammen med min sønn og lederen av Kollentrappa, Lasse Rypdal.

 

Aktiv for epilepsi er noe jeg jobber med helt gratis, har til dags dato ikke tjent penger på det, har der i mot tatt penger fra egen økonomi for å hjelpe andre, men har fått midler fra Gjensidigestiftelsen og det er helt RÅTT. Fikk penger i 2017 til å kjøpe skaphenger, aktivitets utstyr og penger til konkurranser. I 2018 har jeg også fått innvilget søknad, så neste år vil det bli mye enklere for meg å komme rundt å hjelpe dere der dere er.

Har du lyst å støtte også, kan det gjøres via grasrotandelen, eller via VIPPS 13068

 

Ha et fantastisk nytt år 🙂

 

En gladhilsen fra

Kenneth

Legg inn en kommentar