Fun Run 2018

På Lillestrøm skulle det skje, i januar, ett lavterskel hinderløp for ALLE. Det var alt fra barn på 3 år, eliten i hinderløp og mosjonister… Her snakker vi BREDDEN. Hele Hinderskogen var fylt av blide glade mennesker og hadde man en utfordring med å komme gjennom et hinder, var det alltid hjelp å få. Selv har jeg aldri vært med på dette før, men neste år stiller jeg til start igjen, ingen tvil.

Ikke glem at dette er et Fun Run, så syns du hindrene blir for utfordrende, kan du gå/jogge/løpe videre uten at det gjør noe som helst. Fun Run er en konkurranse som er uten tid, hvor ALLE fikk premie og det er viktigste er mestring, glede og fullføre. Selv fullførte jeg 3km på en time sammen med sønnen min og Cecilie, gikk det fort? Absolutt ikke… Hadde vi det gøy? Helt klart.. 

Noe annet hyggelig var at, deler av overskuddet gikk til Aktiv for epilepsi. Dette resulterte at saken fikk overlevert en sjekk på 1500,- før start, det er helt fantastisk hvilket engasjement dette har skapt hos andre mennesker.

 

Se film fra Fun Run:

En gladhilsen fra

Kenneth Reiss

 

Legg inn en kommentar