Squash for moro i Horten

28. januar inviterte jeg noen til en squash turnering i Hortens hallen, alt på et vennskapelig nivå. Hadde bare lyst å finne på noe nytt, noe mange ikke hadde prøvd før eller var veldig lenge siden de hadde prøvd hvertfall. Eller om hele sannheten skal frem, ble jeg invitert til å spille squash med noen venner i Trappefolket, i Oslo før jul og dette fristet til gjentakelse. Jeg sa da at, dette skal jeg få til i Horten, lage en turnering hvor alle får premie, men vi skal kåre en vinner. Da fikk jeg bare beskjed om; “Ja, du klarer vel det også du”

Så kom dagen da, vi ble 9 glade mennesker som hadde like lite peiling på regler, men en stor takk skal rettes til Ole som hadde sett på youtube dagen før 🙂 Dette var som sagt første gang jeg arrangerte og det viste seg at, bare oppsettet av vinner, taper, hvem skal spille mot hvem ble en utfordring, men det er noe i – Learing by doing. Videre var også Ervin, Oda, Cecilie, Marius fra Headhunters, Ola Marius, Rikke fra Horten Naprapati og Susanne med.

Alle skulle betale 200,- hver, som gikk uavkortet til Aktiv for epilepsi og på grunn av den fantastiske støtten fra Gjensidigestiftelsen, ble turneringen tatt til en dimensjon med at deltakere kunne låne rackert, det var satt opp både beachflagg og banner. Den lokale handelstanden stilte opp med premier til denne dagen. Den lokale frisøren Headhunters stilte både med premier og Marius som er medeier var også med å deltok på arrangementet. Han deltok også på Kollentrappa 2017, etter jeg tok utfordringen om å spare til skjegg i 6 mnd.  I tillegg stilte Elkjøp Horten og G-Sport Horten og Sunnere Livsstil fra Oslo opp med premier.

Dette er et arrangement som ikke kunne legges ut offentlig i forkant da det kun er to haller, om 20-30 stk hadde meldt sin interesse hadde det blitt mye venting, men etter tilbakemeldingene å dømme, vil dette gjentas. Om det blir premier til alle hver gang vites ikke, men viktigste er at alle hadde det gøy og for å toppe det hele, kom lokal avisen Gjengangeren for å lage en sak om dette.

Tusen takk til alle som har vært med for å gjøre denne dagen strålende.

 

En gladhilsen fra

Kenneth Reiss

 

Legg inn en kommentar