Aktiv for epilepsi og Superselma

Jeg hadde den store gleden av og møte gründeren av Superselma, Tommy Kristiansen, denne uken. Sjelden har 2 timer gått så fort, men når to stykker snakker om noe de brenner for, nemlig at barn og unge skal få en bedre hverdag. Superselma jobber i forhold til kreftsaken og jeg, ja det er vel ingen overraskelse at det rettet mot epilepsi saken, og har spesielt jobbet for barn og unge som har diagnosen.

 

Når tema kom opp, ble vi fort enig om å samarbeide fremover, men hva som vil skje holder vi fortsatt hemmelig, men det vil utvilsomt gange barn og unge som både er rammet av kreft og epilepsi. Jeg vet at mange barn med kreft har det knalltøft, uten sammenligning forøvrig vet jeg også at barn med epilepsi har det tøft når de blir lagt inn på sykehus, uten mulighet å være sammen med sine venner, være med på aktiviteter og annet sosialt hjemme. Det er fantastisk og kunne bidra til å gjøre deres dag bedre når de først har blitt syke. Har selv vært på innlagt på sykehus som 12 åring i 6 mnd uten foreldre, noe som jeg ser tilbake på som lite hyggelig. Selvfølgelig så jeg dem i helger noe på hverdager, men på natta var de ikke der. I dag er det heldigvis ikke slik, men barna er like syke og de har ikke bedt om det. Det er vår plikt som voksne å hjelpe dem så godt vi kan. Så i mai kan du være med på Kollentrappa for å støtte Aktiv for epilepsi, men i september…

 

Da kan du være med Superselmaløpet for å støtte Superselma saken, klikk på bilde.

Følg med videre og dere blir holdt oppdatert hva samarbeidet går ut på, dette blir knall 🙂

 

En glad hilsen fra

Kenneth Reiss

 

Legg inn en kommentar