Akematter til barn og ungdom

Det er vinterferie for de fleste, ikke at det betyr at alle drar på ferie, for det er ingen selvfølge. -men jeg ser det som en selvfølge at alle barn som går på skole har ferie fra skolen og for de fleste er dette glede, fri og være sammen med venner. Ja, mange kan være sammen på dagen å gjøre hva de vil, så lenge de får lov av foreldrene selvfølgelig og noen drar på ferie selvfølgelig.

Dessverre er det ikke slik for alle, joda jeg mener at barn har fri fra skolen, men noen må faktisk tilbringe vinterferien på sykehus og det er vel faktisk en av de siste stedene jeg ville tilbrakt en vinterferie. Ikke for at barn har det vondt der, men det er noe med det og ikke å få være med sine venner eller at familien ikke får dratt på fjelltur, noe som faktisk flere gjør.

Så takket være pengene som kom inn fra Fun Run på Lillestrøm og Squash turneringen i Horten, kunne jeg overraske barna på Barne -og ungdoms avdelingen på Spesial Sykehuset for Epilepsi med flere akematter nå i vinterferien. De har tidligere fått flere rumpeakebrett og snow kickere. Dette var noe de ikke hadde fra før, så det kom virkelig godt med og det er også noe spesielt med å se gleden til barna når man kommer med slike gaver.

 

 

Hvor du enn er, håper du gjør det beste ut av vinterferien.

En gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar