Klart du kan

Påmeldingen til Kollentrappa 2018 har åpnet og jeg skal gi deg mange grunner til at akkurat du bør melde deg på:

www.kollentrappa.no

Utdeling av aktivitets utstyr fra midler Kollentrappa 2017 til barn og ungdom på SSE

Har du to friske bein klarer du å fullføre 600 trinn, det handler kun om tiden du setter deg som mål eller er målet å fullføre? Ikke glem at ditt mål er bare ditt. Har du behov for hvile underveis, har du faktisk mulighet å stille på et trappetrinn, slappe av litt, før man fortsetter ferden opp til toppen av fantastiske Holmenkollen. I fjor stilte underkant av 600 til start, deltakerne kom i mål på tider alt fra 2m35sek til over 20 minutter og tro meg -bredden i tid er like stor som gleden under arrangementet.

15 kroner for hver deltaker går til Aktiv for epilepsi og i fjor gikk pengene til Barne -og ungdoms avdelingen på Spesial Sykehuset for Epilepsi (SSE), kan nå avsløre at årets penger igjen vil gå til barn og ungdom med epilepsi, men i form av aktivitets midler. Så blir du med på Kollentrappa, vil du hjelpe barn og ungdom med epilepsi.

Flere trenger å sette seg et treningsmål, start med dette da vel. Dette er helt klart realistisk, og når man kommer til toppen, vil man oppleve både mestring, flott utsikt og man har støttet en god sak. Jada, vi snakker kinder egg her 😉

Et facebook arrangement er opprettet her: Kollentrappa under Aktiv for epilepsi

Er du fortsatt usikker på om du klarer det, min mor på 71 år, fullførte i 2017 og er også påmeldt Kollentrappa 2018. I 2017 tok hun også til seg gode råd og tok pauser underveis, halvveis tok hun seg til og seg til og med tid til å snakke med en av de som var med i arrangørteamet, se film:

I fjor stilte 113 stk under klubb/lag Aktiv for epilepsi, hvor mange blir det i år? Progresjonen er hvertfall der -i 2015 var vi 4 stk, 2016 var det 71 stk, ja i 2017 var vi 113 🙂 Det blir spennende å se hvor mange som stiller i rosa eller sort trøye denne dagen. Når du kjøper trøyen, går også 10% tilbake til Aktiv for epilepsi, samme gjelder luen forøvrig.

Mangler du Aktiv for epilepsi trøye, kan den kjøpes på Trimtex, men vær tidlig ute. Ja, det kan bli utsolgt. Meld deg også på Kollentrappa idag og skriv gjerne Aktiv for epilepsi under Lag/Klubb 🙂

Lykke til og takk for at du støtter en god sak.

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar