Trappetrening og foredrag

11. mars hadde jeg trappetrening og foredrag for barn, unge og voksne i Stavanger. Vittig nok startet trening i Tripp Trapp barnehage med ulike øvelser for å styrke kjernemuskelatur, bein og overkropp. Det er ikke bare eksplosivitet eller spenst som er viktig i en trapp. Hver øvelse ble gjort i 30sek x 3 set. Øvelser som push-ups, skøyteløp, mountainclimber og boxjump gjennomført, blant annet. Om du lurer så startet alt med ca 10 min oppvarming, hvor vi gikk/jogget lett, for å få pulsen litt opp.

Etter disse øvelsene gikk vi over til Hanatrappen, eller Hanatrappene som den egentlig heter. En betong trapp på 306 trinn, som er utfordrende å løpe i. Den går nemlig ikke rett opp og man får ikke noe kontinuitet med tanke på at trinnene er langt fra like. Her fikk de i oppgave og styre sitt eget tempo de neste 20 min, hvor vi skulle avslutte med bilde på toppen. Innsatsen var imponerende og selv lå jeg rett ut siste gangen.

Etter trening dro vi tilbake til Stavanger og jeg skulle ha foredrag for alle som var med og flere til. Det var ekstremt hyggelig, spørsmål ble stilt og strålende tilbakemeldinger lot ikke vente på seg. Det er vel noe med min historie som inspirerer dem og tro meg, det er fantastisk hyggelig.

Ser jo at foredraget blir som en motivasjon for alle, også de uten epilepsi, så har du lyst at jeg skal komme til foreningen eller arbeidsplass, ta kontakt på: aktivforepilepsi@gmail.com

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Foto: Alle bilder er tatt av arrangør

Legg inn en kommentar