Holmenkollstafetten 2018

I år stilte Aktiv for epilepsi 2 lag, det vil si at det var 30 stk som stilte under saken. I fjor hadde vi ett lag og det kom på en sterk 9 plass av 56 lag, planen var da i år å sette sammen et lag for å komme høyere opp, rett og slett pga synlighet. Allikevel ville jeg beholde den at alle som vil, skal få være med, noe jeg mener vi klarte med glans. Av de 30 stilte det alt fra norgesmesteren i bakkeløp til en som måtte ha ledsager pga syn. Sistnevnte har også godt synlig CP og som meg, har han epilepsi. Både han og jeg hadde siste etappe og jeg må si det at.. -og se han komme inn Bislett, var helt RÅTT. Min egen følelse av å komme inn på Bislett? Jeg er 0,1 tonn og har et løpesteg som Shrek, så ingen tvil, er veldig imponert over andres innsats 🙂

Selv løp jeg med en trøye det “Jeg har epilepsi” på ryggen. Når jeg kom over målstreken, sier en mann bak meg. “Det var ikke mye som tydet på epilepsi der gitt. Jeg prøvde å ta deg igjen, men hadde ikke sjans”. Ved en sånn kommentar blir man ekstra glad og spesielt når mannen løp for forsvaret 🙂 De er jo normalt sett, veldig godt trent 🙂

Hvordan gikk dette til slutt med oss alle, jo.. Begge pinnene kom til mål, som i utgangspunktet er hovedmålet. Bonusen i år var at lag 1 kom på en sterk 5 plass av 57 lag. Totalt kom dette laget på 283 plass av 2944 fullførte lag. Dette blir ekstra imponerende når man tenker på bredden i laget og samme gjelder lag 2. Jeg blir stolt av tenke på at, Aktiv for epilepsi stilte to lag, hvor begge fullførte og det var topp stemning.

Etter målgang samlet noen av oss oppe St. Haugen, hvor vi snakket om dagen og ble enda bedre kjent. For vi skulle møtes på Bislett kl 13.00, selv om starten ikke gikk før 14.45. Da fikk alle mulighet til å hilse på hverandre, hvem skulle de veksle med, hvordan så de ut osv. Det tradisjonelle lagbilde ble også tatt, bare at i år var det dobbelt så mange i forhold til i fjor 🙂 Som det kommer frem av filmen, var stemningen meget bra. Dette er en film jeg selv har laget, om noen har lyst å hjelpe Aktiv for epilepsi med film på arrangementer hadde jeg satt stor pris på det, ta kontakt: aktivforepilepsi@gmail.com

Legger også med noen bilder fra dagen her, TUSEN TAKK til alle som stilte. Håper vi sees i 2019 🙂

Mvh

Kenneth

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Se film fra dagen, anbefales:

 

Legg inn en kommentar