Du ser den langs veien

Etter at Aktiv for epilepsi ble startet føler jeg det ble satt et ekstra fokus på epilepsi, i positivt betydning. Ikke at det er noe positivt å ha diagnosen, for det vet jeg alt om. Har selv hatt diagnosen siden jeg hadde første anfallet i en alder av 20 timer. Siden den gang har jeg opplevd både opp og nedturer, men har allikevel hatt fokus på hva jeg kan og ikke hva ikke kan.

Gjensidigestiftelsen er en stiftelse som har lagt merke til denne frivillighets organisasjonen og har godkjent våre søknader. Det er selvfølgelig levert inn budsjett og i dette er det ikke regnet lønn, så de som tror at sjefen sjøl, Kenneth Reiss tjener penger på dette, tro gjerne om igjen. Selvsagt disponerer jeg både bil, skaphenger og treningsutstyr, men man blir ikke mett av å tygge på en treningsstrikk 🙂 -men når man brenner for noe, jobber man gjerne gratis, så lenge man har noen støttespillere i ryggen.

Siste nå er denne bilen, har til nå brukt privat bil hvor enn man skal skulle. Har foliert den private bilen av egne midler, mye annet er også gjort av private midler. Har tilsammen brukt 50 000,- av privat økonomien for å hjelpe andre ut i aktivitet, da ser jeg det som veldig hyggelig at Gjensidigestiftelsen ser verdien av dette og innvilger en bil. Har allerede hatt mye nytte av denne og ser fremover i 2018 vil den være til stor nytte.

Går din forening/organisasjon i den kategorien at de søke om midler, søk gjerne Gjensidigestiftelsen innen 15.september. Det er selvsagt IKKE automatikk at man får, men man får ikke om man ikke søker.

Sees vi langs veien, slå gjerne av en prat, jeg er snill som et lam.

Mvh

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar