Inca Run

27.mai ble et hinderløp arrangert i Kragerø til inntekt til Aktiv for epilepsi. Inca Run ble arrangert for første gang og med stort hell. Det var med ca 80 deltakere og de fleste deltok uten tid. Det var en løype på 5km med 33 hinder, både over under, på land og i vann. Du tenker nå kanskje at dette er ikke noe for deg, men ta det helt med ro. Om man ikke kunne gjennomføre hinderet av en eller annen årsak, var det alternativer. Man var jo med for gøy, eller noen var med for vinne.

Jeg fikk den store gleden av å treffe Frank Løke og allerede ved frokosten på hotellet skjønte jeg forskjellen på tidligere topp idrettsutøver og meg. Mens Frank gjerne kom i mål og manglet kroppsdeler, for vinne, det skulle han. Er jeg den som passer på å ha fått med alle kroppsdelene hans i mål, haha… Jeg er født uten konkurranse instinkt, men syns det er knall moro å hjelpe andre til å nå sitt mål.

Under pulje 1 startet Aktiv for epilepsi, og vi var en gjeng som gikk sammen ut, men ble tidlig splittet. Det spiller ingen rolle, for her var det snakk om at alle skulle fullføre. Jeg holdt meg sammen med bakre gruppe og der var det topp stemning hele veien. Vi løp i gjørme, svømte over et vann, klatret over hinder. Hjalp hverandre hele veien og vi fem som løp sammen, løp også likt over mål. Kan det bli bedre?

Til inntekt til barn og unge med epilepsi, har jeg også satt i gang en signering av trøye. Kjente profiler signerer denne barnetrøyen og tilslutt vil den auksjoneres bort. Pengene vil gå til barn og unge med epilepsi. Både Frank Løke og Petter Røste Fossen signerte trøyen. Tidligere har profiler som for eksempel Karoline D. Breivang, Petter Northug og Espen Fiveland signert trøyen.

Om Inca Run blir arrangert i 2019, vil jeg absolutt anbefale det. Om du har er topptrent, utrent, har epilepsi eller ikke. Dette er for alle. Se også filmen som jeg har laget fra i år.

Mvh

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar