Kollentrappa 2019

Nok engang ble Kollentrappa gjennomført med stil. Totalt meldte 843 stykker seg på, ca 170 av dem var under Aktiv for epilepsi. Både med og uten diagnoser, gamle og unge, akkurat sånn det skal være. I år hadde jeg også start nr 1, og i duell med selveste Karoline D. Breivang skulle 600 trinn forseres. Som vanlig gikk jeg inn med frisk mot, men med realistisk tanke om at – her går jeg på nok en smell 🙂 Uten at jeg vet det på noen som helst måte, veier sikkert Karoline pluss minus 60 kg og jeg veier 0,1 tonn og når man snakker om normalt trente

Foto: Truls August Råen

mennesker, er vekt stort sett alt i en trapp. I tillegg snakker vi om en tidligere toppidrettsutøver i håndball, viste gjennom 71 grader nord at hun er en maskin. Så når jeg da kanskje 40 kg mere enn henne og ALDRI har vært i nærheten av å vært en toppidrettsutøver, eller forresten har faktisk 3. plass fra NM i bueskyting 1987 🙂  Det har allikevel liten overføringsverdi til trappeduell i 2018, så ikke kom å si “Kenneth, du tapte jo”, eeeh ja, helt riktig. Eller til dere som også veier like mye som jeg gjorde 6 klasse (jeg var overvektig ja), det er fortsatt ikke rart at dere slo min tid, men tro meg – Jeg hadde en fantastisk dag og det tror jeg alle andre hadde også, uansett tid og vekt 🙂

Victora fra Stavanger! Foto: Marthe Bjørnsen!

For jeg syns det mye viktigere at du hadde en fantastisk dag, enn hva jeg faktisk løp på… Eller løp og løp fru blom.. Jeg løp ut, gikk over til lett jogg og følte meg grei form, helt til jeg tenkte jeg skulle gjøre noe smart. Endre til å gå for å spare energi, det var da jeg gikk på kveldens kanskje største smell. Beina ble stivere enn to pinner (om mulig), Knerten hadde følt seg myk og jeg følte meg tung som Shrek og en blanding av det, ja da må det gå galt. Spesielt når hun du løper duell mot, bare tripper oppover til høyre for deg som en prinsesse og har farten til geopard, men om det moro? Uten tvil.

Stort er det også at flere kom langveisfra for å delta. Flere tidligere rusmisbrukere ville være med å støtte saken og to av disse kom helt fra Stavanger for å delta. Har i ettertid avtalt med dem, om å komme til Stavanger for å holde foredrag for dem.

Foto: Marthe Bjørnsen

Fra Spesial Sykehuset for Epilepsi i Sandvika har det tidligere kommet en minibuss med pasienter og ansatte, både for å heie og delta. I år var ikke det nok, de måtte få tak i stor buss, det var ca 20 ansatte og litt over 10 pasienter. Buss kom det også fra mitt hjemsted, den ble fylt opp med både supportere og deltakere. Dette var andre året hvor det ble gjort og det er liten tvil om at, det blir buss neste år også.

Til slutt er det viktig å få med at, arrangementet samlet inn nesten 12 500,- til Aktiv for epilepsi. En stor tusen takk skal rettes til Trappefolket, Skiforeningen som er arrangør, alle som deltok på Kollentrappa og til min duellant Karoline D. Breivang. Håper vi sees neste år, ALLE SAMMEN!

 

Se gjerne film fra arrangementet

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

 

Legg inn en kommentar