Juleavslutning med Trappefolket

Hvert år er det juleavslutning hos trappefolket og i år var ingen unntak, men hvem er Trappefolket? Det er en gjeng på ca 6-7 stykker som sørger for at du får tilbud om gratis trening hver mandag kl 18.00 i Holmenkollen. Selv om det er gratis, er det lov å støtte dem via VIPPS 137511, for på selveste julaften kommer det til å bli trening og ja du gjettet riktig, på nyttårsaften. Ikke en eneste mandag uten trening og nå har det i tillegg blitt et tilbud på torsdager. Jeg har to oppfordringer til deg som leser dette og som trener i Kollen.

  1. VIPPS valgfritt beløp til 137511, det er til Trappefolket. Takk for et fantastisk år og ønske de god jul.
  2. Sett deg et realistisk mål, meld deg på Kollentrappa 2019.

På juleavslutningen ble det kåret en nissefar og nissemor, en hyggelig oppsummering og ikke minst.. det ble offentliggjort at også neste år skal arrangementet Kollentrappa gi 15 kroner for hver påmeldte til Aktiv for epilepsi. Det er helt fantastisk 🙂 I 2018 ga Kollentrappa 12 645,- til samme sak. Arrangementet blir arrangert av Skiforeningen og Trappefolket. Målet i år er å få med totalt 1000 stk, så det er ikke noe å nøle på:

Meld deg selv på, meld på en venn, gi det i julegave, ja sett deg et realistisk mål for 2019. Har du lyst å støtte Aktiv for epilepsi litt ekstra, kan du kjøpe trøyen i nettbutikken her og skrive Aktiv for epilepsi i kolonnen LAG/BEDRIFT/KLUBB.

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar