Godt nytt år alle sammen

2018 har vært et fantastisk år for Aktiv for epilepsi. Over 200 ulike mennesker har stilt opp under saken i konkurranse, det ble holdt stand ved 10 ulike konkurranser gjennom året og ikke minst, Gjensidigestiftelsen tildelte penger til innkjøp av bil. For de som følger Aktiv for epilepsi på facebook eller instagram har allerede fått med seg at, også neste har Gjensidigestiftelsen tildelt midler, det er helt fantastisk. Tusen tusen takk.

Legger her ved en liten bildeserie fra 2018, se også på youtube siden til Aktiv for epilepsi

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2019 blir et spennende år og det vil allerede starte nå i januar med alle vil få mulighet til å kjøpe Aktiv for epilepsi tøy, som flere har etterspurt. Det er da også viktig at dere vet, at noe av summen vil gå til organisasjonen. Her er noen av produktene, men følg med i januar 🙂

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hvor mange konkurranser jeg vil være representert på, er usikkert, men Holmenkollstafetten og Kollentrappa er en selvfølge. Det blir flere, men i skrivende stund, er jeg usikker på hvem. Til dere som lurer og har spurt, det er selvfølgelig lov og bare hyggelig om folk melder seg på konkurranser under Aktiv for epilepsi i ulike konkurranser, men da stiller i rosa eller sort trøye. Jeg har ikke mulighet til å være med i alle konkurranser som blir arrangert, men send gjerne tips, det settes pris på.

For med konkurranser og foredrag har 2018 vært meget innholdsrikt, noe jeg håper vil skje med 2019 også.

Godt nytt år alle sammen

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar