Samarbeid med Idrettsleiren

I 2016 var jeg instruktør på Hove Idrettsleir, Norges største idrettsleir for barn og unge. Dette er en fantastisk arena for å treffe jevnaldrene, prøve nye idretter du ellers ikke har hatt muligheter til.

Idrettsleiren er for aldersgruppen 11 til 19 år og den er for alle. Påmelding skjer via Idrettsleiren sin nettside og det er første mann til mølla som gjelder.

Min oppgave i år vil være en motivator, hjelper og alt muligmann. Med tanke på det allerede er klart at, det kommer barn med epilepsi dit, blir min kompetanse å trygge alle.

Med tanke på Gjensidigestiftelsen støtter både Idrettsleiren og Aktiv for epilepsi, ser jeg det som en selvfølge at dette blir gjort gratis fra min side. For det å arrangere en slik leir, er langt fra gratis, men betyr mye for barn og unge.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 13563139_620253244796659_1943440313_n.jpg
Morten Heierdal i Antidoping Norge, meg og Morgan Sulele i midten 🙂

Vil anbefale ALLE som har barn og unge i denne alderen å gå inn på Idrettsleiren sin nettside å se på mer info og meld dere på. Det vil være en opplevelse for livet.

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar