Trening i Hanatrappene

I fjor var jeg på besøk hos tidligere rusmisbrukere i Stavanger og hadde foredrag om min egen historie -og om fysisk aktivitet. Flere tidligere rusmisbrukere får epilepsi som et resultat av det de har vært gjennom, men naturlignok ønsker de et annet tilbud enn piller.

Som et resultat av mitt opphold startet de med trappetrening i Hanatrappene og dette er noe de nå har gjort siden. Ja, de har trosset vær og vind, og trent ukentlig. Målet deres er å delta på Kollentrappa 2019, noe jeg ser på som et fantastisk mål.

Jeg hadde trappetrening i fjor for unge med epilepsi

Lite visste jeg at mitt opphold ville gjøre en slik endring og har nå bestemt meg for at jeg nå skal dra til Stavanger igjen, for å ha en trappetrening med disse fantastiske menneskene. Har også snakket med noen unge som har epilepsi i Stavanger, som vil delta.

Hver tirsdag kl 18.00 trener en gjeng som var på mitt foredrag i Hanatrappene. Da er det helt naturlig at jeg kommer dit tirsdag 23.april, arrangerer en gratis trappetrening og jeg gleder meg stort.

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar