Aktivitet i Stavanger

Joda, jeg vet at Hanatrappene ligger i Sandnes og ikke Stavanger, nærmere bestemt like ved Hana IL – men nå er det ikke GPS kordinatene som er esensen i dette innlegget.

I fjor var jeg i Stavanger, holdt et foredrag om min egen historie og fysisk aktivitet for tidligere rusmisbrukere. Fikk da muligheten til å bo sammen med dem på Fjorhagen, et avrusningshjem. En fantastisk opplevelse.

Foredrag for tidligere rusmisbrukere

Resultatet av dette besøket, var de startet en facebook side, hvor jeg ble invitert og de har ukentlig trent i Hanatrappene. Dette inspirerte selvsagt meg også, så jeg bestemte meg for å dra bortover igjen, for å følge de opp. De møtes hver tirsdag kl 18.00 og da var det helt naturlig for meg å velge den dagen. I tillegg inviterte jeg unge med epilepsi i Stavanger område til treningen, noe de andre også ble informert selvfølgelig.

ROPES aktivitet

Vi startet med kombinasjon oppvarming og styrke med ROPES strikker, dette er en veldig enkel treningsform, men veldig effektiv og tro meg – du blir sliten ja. Etter dette gikk vi over til trappen, hvor alle hadde sitt eget tempo og gjennomførte 309 trinn opptil flere ganger. Dette var rett og slett en kjempe suksess.

Musikk er viktig

Etterpå hadde vi en hyggelig samtale, hvor vi også snakket om Kollentrappa som arrangeres torsdag 23.mai kl 18.00. Noen av disse kommer faktisk helt fra Stavanger for å delta, det er bare å ta av seg hatten.

For meg var dette en stor opplevelse og man skal ikke se bort i fra at dette skjer igjen.

Gladhilsen fra @kennethreiss

Legg inn en kommentar