Holmenkollstafetten 2019

11.mai 2019 ble Holmenkollstafetten arrangert. Aktiv for epilepsi skulle stille to lag til start, for andre gang. Selv om det er fjerde gang vi deltar, på rad.

Med tanke på fjorårets resultater gjorde vi det slik. Lag 1 skulle satse på pallen, for å oppnå mer synliggjøring. På dette laget måtte man være god til å løpe, men…. på lag 2 var kravet noe helt annet. Der var målet å få pinnen til mål. Resultat: Lag 1 kom på 2. plass og Lag 2 fikk pinnen trykt gjennom løypa og fullførte med stil.

Synlig bevis på 2.plass

Lag 1 gjorde det såpass sterkt at de kun ble slått av Right to Play med 57 sek, tiden vår ble 1t 2min, det er også viktig å nevne at løypa er ca 1,8mil og… vinnerlaget består av stort sett toppidretts utøvere. Selv var jeg på lag 1 til AFE og jeg er langt fra noe løper eller toppidretts utøver.

Lag 2, kom gjennom løypa og tilbakemeldingene med at de hadde hatt en fin dag var det mange av. Hvorfor jeg ikke nevner tiden? Det var ikke det som var viktig her. Pinnen skulle til mål og det klarte de, målet ble nådd.

Emilie klar på etappe 2

Det er viktig at alle skal få mulighet å være med, og ved to slike lag finnes denne muligheten. En annen ting som noen ikke tenker på er; mange som deltar på Holmenkollstafetten er medlem av en idrettsklubb eller deltar via en bedrift. På Aktiv for epilepsi får mennesker mulighet til å delta uavhengig om du er medlem av klubb eller om du er i jobb. Det er toppstemning, vi stiller for et lag og støtter en god sak.

I 2020 vil Aktiv for epilepsi stille start igjen, det vil si at vi har 5 års jubileum i forhold til å delta på Holmenkollstafetten! Da vil vi også ha to lag til start, og med samme tanke som i år.

Tor Olav, Hasnija og Audun

Gladhilsen fra @kennethreiss

Legg inn en kommentar