Kenneth sykler for AFE

Kenneth Nøstdal, 34 år, to barn og samboer og kommer fra Naustdal, like ved Førde. Fikk epilepsi i alder av 5 år, men er i dag anfallsfri. Hvordan? Les videre.

Denne sommeren vil han gjøre noe han ikke har gjort tidligere, han skal sykle en ekstrem tur. Det som gjør dette litt mer spesielt er operert for epilepsi og tillegg en operasjon i ryggen, allikevel føler han tiden nå er inne for det han lenge har hatt lyst til, sykle Nordkapp Lindesnes. Dette skal han gjøre til inntekt til Aktiv for epilepsi og vil du støtte Kenneth på veien kan du gjøre det via VIPPS 13068, merk: Heia Kenneth, eller via facebook.

Kenneth i Aktiv for epilepsi sykkeltøy

I 2013 ble han operert for epilepsi og har siden den gang vært anfallsfri, det er fantastisk bra. I forkant og etterkant av operasjonen har det vært viktig for Kenneth være i aktivitet, derfor ønsker han nå å sykle Norge på langs.

Hovedmålet er ikke å gjøre dette på kortest mulig tid, men gjøre dette til en opplevelse for livet og selvsagt fullføre. Allikevel har han bare 3 uker på seg, ferien hans er over etter dette og må da stille på jobb. Han er utdannet tømrer, men jobber som NDT kontrollør idag, på Oceaneering asset integrity As, avd. Florø. Du kan følge han på reisen som starter 28.juni, på instagram: @aktivforepilepsi . Det vil selvsagt også bli gjort oppdateringer her og på facebook: aktivforepilepsi.

Følg han gjerne på strava også, der vil det komme hvor han er og hans planlagte rute.

Søk etter Kenneth Nøstdal på strava

Turen er på 2700+ km, målet er å få inn 10 kroner pr km som da blir totalt 27000+ kroner. Pengene skal gå til å hjelpe andre ut i aktivitet og sette seg mål.

Håper du vil støtte Kenneth Nøstdal på reisen, følge med og det er også lov å slå følge i løpet av turen, om dere har lyst til det.

Gladhilsen fra @kennethreiss

Legg inn en kommentar