Arctic Race 2019

Den syvende utgaven av Arctic Race ble arrangert i Lofoten og Vesterålen ble arrangert 15-18 august. Jeg og resten av familien dro da oppover for å se dette på nært hold, og for en opplevelse dette ble.

Ja, som mange andre, Thor kommenterte også de rosa buksene, hahaha…

Det startet på onsdag for vår del, hvor vi avtalte møte med Thor og må bare si det var veldig hyggelig å se han igjen, det er ganske nøyaktig 3 år siden vi syklet Birken sammen. Har ikke treffes siden, men holdt kontakten. Dette var første gang hele familien fikk gleden av å møte Thor. Mens vi sto der, var det mange som ville ta bilde av Thor, tilslutt sa jeg til Thor; Ingen vil ta av meg? Da lo han og sa; Så rart… Mulig Thor Hushovd er en smule mer kjent enn Kenneth Reiss, HAHAHAHA…

I forhold til turen var det også viktig å synliggjøre Aktiv for epilepsi, noe som virkelig ble gjort. Flere kom bort å lurte på hva det var, noen kom bort og sa det var hyggelig å se Aktiv for epilepsi nordpå. Lofotposten som er en lokalavis der oppe, journalisten sier til meg, jeg vil gjerne ha bilde av deg og barna. Etter jeg hadde fortalt om hvem jeg var og Aktiv for epilepsi, spurte journalisten om jeg kunne si alt engang til, slik at han kunne ta det opp på lydbånd 🙂

Foto: Lofotposten
Thor, meg og Trine

Snakket også med flere kjente profiler, en av toppen opplevelsene var når jeg sto i VIP sonen, Thor viste Trine Skei Grande rundt og plutselig sier han; Trine, her er en jeg har lyst å introdusere deg for, Kenneth Reiss som startet Aktiv for epilepsi, han gjør mye bra…. -og vi syklet Birken sammen i 2016 🙂 Selv hadde jeg ikke språk før jeg var 3 år og pratet som en foss siden, men da sleit jeg med å finne ord gitt. Dette så selvsagt Thor og han hjalp meg i gang og vi hadde en veldig hyggelig samtale, de fikk også hver sin infoflyer om Aktiv for epilepsi.

Vi møtte også Aksel Lund Svindal og Tom Stiansen, sist nevnte snakket jeg med flere ganger og det er ikke umulig vi kommer til å treffes igjen – det vil tiden vise 🙂

Fikk også gleden av og snakke litt med han som startet det Arctic Race of Norway, Knut- Eirik Dybdal. Syns det var viktig å gi en hyggelig tilbakemelding og når presenterte meg sa han: Deg har jeg hørt om, Thor har snakket om deg 🙂 Klart sånt er hyggelig å høre. Positive tilbakemeldinger er ALLTID hyggelig.

Tom Stiansen og Theodor

Konklusjonen av denne turen er at Aktiv for epilepsi ble veldig synlig, ikke bare pga de rosa buksene da 😉 Informasjon ble gitt til kjente og ukjente, mye informasjon om både min historie, epilepsi, Aktiv for epilepsi og ja, til og med Gjensidigestiftelsen snakket jeg om. I tillegg til å fortelle om hva som har vært gjort, vise bilder, snakket vi om hva som er planene neste år og hva som da vil stå i søknaden til Gjensidigestiften innen 15.september.

En fantastisk tur i nord er over!

Gladhilsen fra Kenneth

Legg inn en kommentar