Surprise

Cornè Haakmeester er en gutt på 18 år jeg ble kjent med for et par – tre år siden. Den gang var han veldig hardt rammet av epilepsi, eller det vil si, han hadde veldig kraftig anfall og fremtiden så ikke akkurat lys ut. Han har allikevel trent jevnlig hele veien, er en habil fotballspiller, trener på rulleski og mere til.

Kenneth og Cornè

Cornè har nå blitt så frisk at han kan ta førerkort, har hatt sommerjobb på Sommarland i Bø og sparer penger også til landeveissykkel. De som har litt kjennskap til dette, vet at både racer og førerkort koster ekstremt mye penger.

Kenneth Nøstdal syklet tidligere til inntekt til Aktiv for epilepsi og flere har også samlet inn penger via bursdager for eksempel. Jeg spurte Kenneth tidligere om det var noe spesifikt han ville at pengene skulle gå til, sammen fant vi da ut at Aktiv for epilepsi skulle kjøpe inn en sykkel til utlån.

Kenneth Nøstdal på tur

Tok da kontakt United Cycling ved Marius Nordby, han ga en god pris og gjorde det mulig å kjøpe en Argon 18 Krypton, som da er ment til utlån.

På lørdag stilte Aktiv for epilepsi to lag og en individuell til start på Lunde Triathlon, dette er på hjemstedet til Cornè. Slik at han kan fokusere kun på førerkort har Aktiv for epilepsi valgt å låne han landeveissykkel, en annen grunn er også at; om Aktiv for epilepsi får godkjent sin søknad som skal leveres til Gjensidigestiftelsen innen 15.september, er Cornè en av de fire som går i front, som skal sykle fra Nordkapp til Lofoten neste år.

Til slutt, tusen takk til alle som støtter via facebook innsamlinger, grasrotandelen, vipps og Gjensidigestiftelsen. Uten støtte hadde ikke Aktiv for epilepsi klart å hjelpe så mange rundt om i Norge.

Gladhilsen fra Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar