Oslos Bratteste

Vi var 15 stykker som stilte i Aktiv for epilepsi trøyer dette året. Den observante leser, vil se at alle deltakere vil se at alle var ikke på bilde, men i dette været var det umulig å samle alle. Arrangementet ble arrangert for 10ende gang og det har aldri vært så dårlig forhold før. I forkant av starten var det forsåvidt helt ok vær, helt til det nærmet seg første start kl 14.00. Da åpnet himmelen seg og det kom regn, mye regn. I tillegg hadde det regnet i ett par dager i forkant, så det var rimelig bløtt i løypa allerede. Det var til og med folk som løp i regntøy.

Jarle skulle delta for første gang, han hadde fått dette i 40 års gave av sin søster. I tillegg løp han med en knallgul lue hvor det sto at han hadde bursdag og var 40 år. Det var søstera si det, hehe.

Svært få slo sin egen personlig rekord, men Theodor nådde sitt mål. Han sa i forkant at han skulle slå meg, eller “knuse” meg faktisk. Jeg var ikke uenig, for jeg regnet med det kom til å skje. Opp første bakken som heter “Kneika” løp han opp, det gjorde absolutt ikke jeg og det så jeg han ikke mer før vi tok bilde sammen ved målgang.

Flere var med for første gang og jeg håper ikke de ble skremt av dette, for som nevnt. Det har aldri vært så dårlig forhold før og i følge min sønn, er vi klare i 2020 igjen.

For neste år ønsker jeg lettere kropp, bedre vær og medvind, hehe.

Vil gratulere alle med vel gjennomført, neste arrangement er Skoppums Råeste 12. oktober. Kanskje vi sees der?

Gladhilsen fra @kennethreiss

Legg inn en kommentar