Blir du med neste år?

For første gang skulle jeg gå et skirenn, joda jeg har jo gått skirenn som liten, rundt en fotballbane osv, men ikke sånn som dette. Nå hadde jeg blitt utfordret til å gå Holmenkollmarsjen (den halve), som var 26,5km. I løpet mine 45 år, har jeg gått drøye to mil på ski i forkant av dette rennet. Ski er noe jeg ikke har mestret, av den grunn har jeg trent mye annet.

Anne, Kenneth, Silje og Lars Amund

Allikevel takket jeg ja til utfordringen fra Lars Amund Toftegaard, noe jeg absolutt ikke angrer på. Anne B. Jenssen og Silje B. Otnes hadde lyst å gå sammen med meg, noe jeg er evig takknemlig for.

Arrangementet var strålende og løypene var rett og slett fantastiske, naturlignok var det litt kupert innimellom, men selv med mine forutsetninger gitt det overraskende bra. Gikk på tryne kun 3-4 ganger og da gikk jeg skikkelig på tryne også, hehe -men jeg fullførte og det var målet.

Gikk tungt til tider, men blid.

Tiden var langt fra imponerende, 3t50min, det positive er at neste år kan det bare bli bedre og frem til nå har jeg totalt i løpet av 45 år, gått 5-6 mil på ski. Neste år skal jeg gått betraktelig lenger, også fordi Madshus gikk inn å sponset meg med utstyr til Holmenkollmarsjen, ja du leste riktig. Det er helt rått.

Så hvordan det går neste år tidsmessig, er jo vanskelig å si eksakt, men jeg skal ha gått mer på ski og både Anne og Silje vil følge meg da også, fantastisk. Har du også lyst bli med? Ta kontakt.

Gladhilsen fra @kennethreiss

Legg inn en kommentar