Trening med mening

Nå om dagen er tid noe enkelte av oss har absolutt nok av, blant annet meg. Da er det jo hyggelig å gjøre noe for lokalmiljøet for å få de ut, sammen som en familie. Eller om en av dem har lyst å jogge en tur, la jeg også opp en mer trenings basert natursti. Den mer familiere la opp i 3km og den trenings baserte, i 5km løypa.

Det tok ikke lang tid før dette ble veldig populært, en klasse på skolen til sønnen fikk også dette i oppgave – å gå 3km løypa og løse oppgavene.

En annen klasse fikk i oppgave å løse 5km, hvor de skulle ta med en bokstav fra hver post å finne et løsnings ord til slutt. Dette har vært en høydare.

I disse korona tider er jeg ikke veldig bekymret for at det blir for mye folk i løypene her i nærmiljøet. For i følge SSB bor det 1705 mennesker på Skoppum. Om jeg da har regnet riktig: Om man plasserer alle innbyggerne her rundt om i løypa, vil det være 2,9meter mellom hver person om alle bestemmer for å gå til samme tidspunkt i 5km løypa, eller 1,7meter i 3km løypa. Dette forutsetter selvsagt at ALLE går for eksempel: Søndag kl 12.00. Det er faktisk større sannsynlighet for å knekke korona, enn at lysløypa vil bli full av folk.

Begge løypene skal man klare på 45min – 75min avhengig av tempo osv. Selvsagt tok dette mange timer å lage, men det er så utrolig mange som setter pris på dette.

God påske 🙂

Gladhilsen fra Kenneth

Legg inn en kommentar