Trappetrening i rosa

26. oktober var jeg og Theodor på trappetrening i Holmenkollen, arrangert av Trappefolket. Dette var en trening som var til innsalmlig til Rosa sløyfe og mange deltok, men ta det helt med ro, alt av koronas anbefalinger ble ivaretatt og vel så det. Mange var ikledd rosa klær, flere stilte i rosa Aktiv for epilepsi trøye. Det skal nevnes at støvler og regntøy hadde nok vært den beste bekledningen denne dagen, det regnet veldig mye 🙂 Spesielt av den grunn, er det imponerende å se hvor mange som stilte denne ettermiddagen.

Trappetrening med god avstand og topp stemning

Bare trappefolket har samlet inn over 25 000,- til i oktober, det er helt fantastisk 🙂 I november er det “Epilepsy Awareness” måned, klarer man å samle inn over 25 000,- til Aktiv for epilepsi? Via 13068 eller at man oppretter en facebook innsamling 🙂

Lasse Rypdal i Trappefolket

Håper du vil bidra i november. Gladhilsen fra Kenneth Reiss


Legg inn en kommentar