Snart 2021

Da var snart 2020 over og for et rart og annerledes år. Det har nesten ikke vært arrangert et eneste arrangement, hvertfall ikke etter 12.mars og skal man være helt ærlig, blir det vel en liten stund til neste også. Så som dere skjønner, forsidebilde er ikke fra i år for å si det sånn.

Aktiv for epilepsi har selvsagt merket dette, for flere arrangører gir støtte til AFE, noe som er viktig for videre drift. Eksempelvis Kollentrappa som har gitt litt av påmeldings avgiften til denne organisasjonen, helt fantastisk. Dette har dessverre utgått i år, selvsagt. Det er også grunnen til at Aktiv for epilepsi ikke har hatt mulighet til å dele ut gaver til avdelingene på Spesial Sykehuset for Epilepsi.

Dessverre er det flere som har blitt mer inaktive i denne tiden, men det er viktig å holde seg i aktivitet, spesielt i denne tiden. Selv om kanskje trenings senter er stengt der du bor, er det ingenting i veien for å gå en tur eller finne på en annen aktivitet ute. Vil anbefale alle å høre på podcasten “Hjernesterk”, der vil også Aktiv for epilepsi være med over nyåret.

Vil tilslutt vil jeg takke alle som støtter via VIPPS, Grasrotandelen, facebook og ønsker alle sammen en riktig god jul og et fantastisk godt nytt år 🙂

Gladhilsen fra Kenneth Reiss

Legg inn en kommentar