Natursti på Skoppum

Også i 2021 kan man gå natursti på Skoppum. Det er lagd to løyper, en rød og grønn. Den rød er 2,5km og med poster hvor spørsmålene er rettet mot de minste barna. Løypen er også relativt lett å gå, lite bakker og har 15 spm.

Midt i løypa, skille rød og grønn løype

Den grønne løypen er litt vanskeligere spørsmål, hvertfall om du går i barnehage eller nettopp har begynt på skolen. Den er også litt mer utfordrende å gå, men null problem om bare man klarer å gå på vanlig sti. Den grønne løypa er 5km og har 18 spm.

Man registrer antall som har gått og svar via sms eller QR kode.

Må man kjøre bil til Skoppum, er adressen Reirvn 4 (Idrettshuset) og naturstien ligger i Lysløypa. Den er godt merket.

Veldig ofte er det premier, til veldig mange, men det er da viktig å sende inn svar og hvor mange som gikk.

God tur alle sammen 🙂

Gladhilsen fra @kennethreiss

Legg inn en kommentar