Gaver til barna

Det hele startet med en gavesjekk fra – Løp for Ada. Et løp som ble startet av Susanne og Mads, som tragisk mistet sin datter Ada etter et epileptisk anfall. I forbindelse med dette løpet ble det samlet inn litt over 60 000,-, dette var også mye takket være hovedsponsoren, My Lift.

Det falt seg naturlig at pengene skulle gå til aktivitet i forhold til barn og unge med epilepsi. I den sammenheng var jeg på barne -ungdoms avdelingen på SSE, har også snakket med de på telefon om hva de ønsker.

Jeg kjøpte da inn bordtennisbord til å ha ute, med alt tilbehør, airhockey bord, ja helt riktig, det må stå inne. Det er også en, kall det gjerne litt enkel versjon, men hadde man kjøpt en med masse blinkende lys og mye støy hadde det blitt “rock n’ roll i stua” tenker jeg 🙂 I tillegg ble det baller av masse ulike slag og køer til biljardbordet. Det ble forøvrig kjøpt litt til voksen avdelingene også.

Mads og jeg dro innover fikk den store gleden av å overlevere dette. Etter at lokalavisa hadde vært på besøk og vi hadde fått fylt inn i henger og bil som hadde blitt sponset av Aasen bil As og Mylift for anledningen.

Til dere som tror dette kommer rett fra leverandør, fix ferdig, er det altså feil. Det er like mye satt sammen som et kjøkken fra IKEA. Totalt flatbakket, men etter et par dagers jobb og med hjelp fra en god nabo, sto alt klart og tro meg… med reaksjonen fra barna, er det virkelig verdt det.

Det er enkelte ting man ikke velger her i livet. Det å bli lagt inn på sykehus er en av dem. Da er det både hyggelig og viktig at man kan gjøre dagene best mulig for de som faktisk må på sykehus, for å bli bedre, hvertfall håpe å bli bedre. Dette er mitt bidrag, hva kan du gjøre?

Støtt gjerne Aktiv for epilepsi via Grasrotandelen, på facebook innsamlinger eller via VIPPS 13068

Ha en fantastisk helg.

Gladhilsen fra Kenneth 🙂

Legg inn en kommentar