Har holdt foredrag for frivillighets organisasjoner og bedrifter fra Sandefjord i sør til Alta i nord. Disse oppleves både som motiverende, inspirerende og informative. Om du ønsker et foredrag der du bor, ta kontakt på: aktivforepilepsi@gmail.com eller på telefon: 41202855.

Gladhilsen fra

Kenneth Reiss

REFERANSER:

“Det er vel ingen underdrivelse å si at livet til Kenneth har fortonet seg litt som Kollentrappa, bratt og krevende. Men måten han tilnærmer seg utfordringer på til tross for et vanskelig utgangspunkt, er forbilledlig og til stor inspirasjon. Jeg var aldri i tvil om at han ville holde seg flytende til tross for at vi kastet ham ut på dypt vann under Årskonferansen. Men måten han han formidlet historien på, sprenger skalaen for terningkast. Vi er helt avhengig av personer som Kenneth for å gjøre Norge tryggere, sunnere og mer aktivt. Han er en ekte ildsjel som ikke bare gløder, men som gnistrer for oppgaven.

-Lars Erik Mørk, kommunikasjonssjef i Gjensidigestiftelsen-”

————————————————————————————-

“Vi fikk gleden av å ha Kenneth på besøk i Sandefjord i forbindelse med en temakveld for hjelpekorps i Vestfold. Vi opplever Kenneth Reiss som en engasjert og dyktig foredragsholder.

Sigbjørn Ljusnes, Adm leder, Sandefjord Rødekors”

————————————————————————————

“Jeg tror virkelig at Kenneth Reiss med sitt levende vesen og fantastiske formidlingsevne, greide og nå frem til både sjåfører, eiere og de ansatte på sentralen, jeg fikk i hvert fall gode tilbakemeldinger fra sjåfører så vell som de på vår sentral som sitter primært med syketransport.

Kenneth har en fantastisk evne til å fange de han har foredrag for.

Han har en fantastisk måte å legge ting frem på, han fanger tilhørerne og har en god porsjon selvironi, noe som gjør epilepsien mindre ”skummel” og mer forståelig.

For Vestfold Sjåførforening, Nina Fostås Bråthen, Styremedlem